Коли треба робити заміну опалювальних радіаторів і яка технологія заміни старих радіаторів?

Опалювальні радіатори – головний елемент опалювальної системи, що забезпечує формування в приміщенні необхідного рівня температури. Існує пряма залежність між якістю обігріву приміщення і якістю опалювального радіатора. І в кожній опалювальній системі потрібно згодом встановлювати нову батарею для опалення.

Заміну батарей опалення в квартирі потрібно робити, коли використовуються в приміщенні опалювальні радіатори стали несправними, не здатні обігрівати всю площу. Зазвичай заміна опалювальних приладів відбувається в висотних будівлях які обладнані конвекторами або в приватних будівлях які мають печі. Даний вид опалювального приладу (газові конвектори або печі) вважається неефективним. Він не здатний повністю обігріти кімнати з великою площею. Конвектори з тонкої листової сталі швидко ламаються, покриваються корозією, протікають.
При заміні опалювальних радіаторів в квартирі важливим фактором виступає їх естетичний вигляд. В основному в новобудовах встановлюються некрасиві радіатори, які не підходять під інтер’єр приміщення.
Буд Клімат пропонує вигідно придбати необхідний елемент опалювальної системи, зробити заміну батарей опалення. Організація гарантує клієнтам, що усі послуги із збирання та заміні радіаторів будуть виконані на високому рівні.
Технологія заміни опалювальних радіаторів:

  • Відбувається перекриття загального стояка, демонтаж старих радіаторів.
  • Проводиться заміна опалювальних батарей.
  • Виконується нарізування або оновлення різьб на стояках.
  • До стояка підключаються нові батареї.